18+

Erotogénne zóny podľa znamení

Máte priateľku či priateľa? Chystáte sa na prvé spoločné šantenie? Alebo ste spolu už dlhšie a aj po čase chcete dostať svoju polovičku do extázy? ... tak potom čítajte tieto staré ľudové múdrosti, aby ste sa vedeli zamerať na konkrétne partie jej / jeho tela. Stačí vedieť v akom znamení sa narodil/-a

Baran
Najcitlivejšími nervovými zakončeniami Baranov sú hlava a tvár. Preto veľmi obľubujú pohládzanie čela, masírovanie hlavy medzi vlasmi. Pohlaďte jemne prstami uši Barana, prehrabávajte sa mu neustále nežne vo vlasoch, ihneď sa vytvorí medzi vami priateľsko – milenecký vzťah. Bozk na privreté viečka u ženy narodenej v znamení Barana vyvoláva zimomriavky v oblasti chrbtice. Muž narodený v tomto znamení je takmer vo vytržení, ak mu hryzká žena ucho. Ak sa ženy tohto znamenia dotkne bradatý muž, ihneď precitne. V prípade, že nenosíte bradu, dotknite sa prstami jej pier,
a vyvoláte v nej tisícoraké príjemné pocity. Aj muž tohto znamenia prekvapujúco reaguje, ak jeho pery pohladíte prstami kruhovitým pohybom od jedného kútika k druhému.


Býk
Najcitlivejšími bodmi sú u ľudí narodených v znamení Býka krk a šija. Možnosť príležitostných dotykov je nevyčerpateľná: napr. na kúpalisku, jemné pohládzanie zátylku slniacej sa ženy zaiste u nej vyvolá spokojný úsmev. Podobný výsledok môžete dosiahnuť, ak jej nasypete na krk trošku horúceho piesku. Zapnutie retiazky, náhrdelníka alebo uviazanie viazanky sú také drobné milé pozornosti, ktorými u Býka môžete dosiahnuť neočakávané výsledky. V intímnych polohách jemné, zaľúbené zahryznutie do zátylku dokáže prebrať aj toho najospalejšieho Býka. Pamätajte si ale: Býk má rád gradáciu, preto musíte vedieť dávkovať vaše približovanie sa, nikdy sa nesmiete prenáhliť.


Blíženci
Najcitlivejšími časťami tela u ľudí tohto znamenia sú ruky a paže až po ramená. Aj pri malom dotyku im nabehne husia koža, akoby sa zakončenia kože naťahovali za partnerom. Ak bruškami svojich prstov náhodne pohladíte ruky Blížencov, chrbticou im prebehne príjemné mrazenie – nech to je muž, či žena. Mimoriadny účinok vyvoláva u nich bozk na ohyb lakťa. Pokúste sa pokračovať v jemných bozkoch smerom hore až po podpazušie, stupeň vzrušenia vášho partnera sa očividne zvýši.


Rak
Na obidve pohlavia narodené v tomto znamení rovnako silno vzrušujúco pôsobí bozk, ktorý dostávajú aj prijímajú. Najcitlivejším miestom ich tela sú prsia: veľkým vzrušením reagujú na dráždenie prsných bradaviek rukami alebo ústami. Zóna pod prsiami je mimoriadne citlivá na jemné dráždenie, pričom vyvoláva priame sexuálne pocity. Dobrá rada pre ženu, ktorá si za svojho partnera zvolila muža narodeného v znamení Raka: rukami sa ľahučko dotýkajte jeho pŕs, jemne pohládzajte jeho pokožku v ich okolí a zistíte, že sa mu koža elektrostaticky vydvihne, akoby sa chcela dotknúť vašich rúk. V krúživých pohyboch pokračujte len v tom prípade, ak chcete dosiahnuť rýchly koniec
predohry.


Lev
Je výborné, ak ste vášho Leva vzali na „kráľovské“ miesto. Ale odkiaľ začať, aby sa záležitosť dotiahla do úspešného konca? Napríklad v kúpeľni. Skúste vašu „veľkú mačku“ vydrhnúť doružova drsnou hubkou: najviac je citlivý ich chrbát. Postupujte po chrbtici až úplne dole, potom znova hore a pozastavte sa výraznejšie pri priehlbinkách, kde sú umiestnené obličky. Stavme sa, že v tomto momente sa už Lev začína vzrušovať. Neskôr, v posteli, ho jemne pohlaďte nechtami po chrbte. Na účinok, ktorý sa celkom iste dostaví, nemusíte dlho čakať. Napr. ženu – Leva stačí poštekliť kefou s dlhými vlasmi či štetcom na jej chrbte: čoskoro túto ženu nájdete vo svojom objatí. V priebehu predohry sledujte aj vonkajšie znaky vzrušenia. Prejavia sa medziiným sčervenaním kože v oblasti brucha, ktoré sa môže rozšíriť až po prsia a krk. Vtedy si môžete byť istí, že ste zvíťazili!


Panna
Ak ste už dospeli tak ďaleko, že sa môžete voľne pohrávať s ich telom, vyhľadajte zraniteľné miesta v pancieri Panny. Celá oblasť od hrudnej kosti až po pupok aktívne reaguje na najrozmanitejšie formy dráždenia, od sprchy až po bozky, od nežných pohládzaní až po ľahké škrabkanie nechtami prstov či šteklenie vlasmi.


Váhy
Najcitlivejším miestom tých, ktorí sa narodili v znamení Váh, je zadok, slabiny a bedrá. Keď spolu tancujete alebo sa trebárs prechádzate, nechajte, aby vaše prsty jemne pohládzali najnižšie body chrbta vášho partnera.
V najintímnejších chvíľach necháme už na vás, aby ste našli tie najvhodnejšie miesta. Jemná masáž pozdĺž chrbtice od slabín smerom hore, potom zasa dole k zadku môžu priniesť Váhy do siedmeho neba. Veľké percento tých, ktorí sa narodili v tomto znamení, s obľubou prijme, ak ich jemne vyplieskate po zadku, v krajných prípadoch aj bičíkom. Ale aj u tých vyrovnaných vyvolá pozitívny ohlas, ak ich v týchto oblastiach hladkáte či štípete. U Váh, a to nielen u
žien, sa môžeme veľmi často stretnúť s pekne formovanými zadkami.


Škorpión
Erogénne zóny Škorpióna sa zhodujú v zásade s pohlavnými orgánmi. Na druhej strane u ľudí narodených v tomto znamení je mimoriadne citlivý celý povrch pokožky. Prebehne nimi zmyselné chvenie len pri obyčajnom dotyku ruky príjemnej osoby. Odtiaľto pochádza ich vlastnosť, že najradšej nosia také šaty, ktoré zdôrazňujú ich postavu (Škorpión nerád ostáva nespozorovaný), zbožňujú na sebe aj na svojom partnerovi silné parfumy, nápadné šperky. Škorpión je najväčším konzumentom predmetov, ktoré tvoria predajný sortiment porno – shopov, kupuje si pomôcky, ktoré sa montujú na pohlavný úd, krúžky, ktoré zväčšujú jeho priemer a iné hračky, ktorými môže obohatiť svoju sexuálnu aktivitu.


Strelec
Najcitlivejšie miesta tých, ktorí sa narodili v tomto znamení, sú na bokoch a na stehnách. U žien sú dôležité aj vlasy: pohladkajte jej hlavu, češte jej vlasy, pohrávajte sa s jej kučerami a bude priasť ako mačička. Nezabudnite na toto pohládzanie ani v okamihoch, keď príde chvíľa intímnejšieho styku. U mužov je najzraniteľnejším miestom oblasť okolo pohlavného údu: panva, slabiny, bedrá, vnútorná strana stehien. Mimoriadnu slasť u oboch pohlaví môžeme vyvolať tým, že ich masírujeme telovým krémom alebo olejom: pomalými kruhovými pohybmi postupujte smerom k pohlavným orgánom, pri nežnom zapojení nechtov pohládzanie pokožky vyvolá u Strelcov jemné mrazenie
na chrbte a triašku rozkoše. Ak by to záležalo len od nich, masírovanie by nemuselo nikdy prestať.


Kozorožec
Tí, čo sa narodili v znamení Kozorožca, majú mimoriadne citlivú oblasť pupka, druhou citlivou sférou je oblasť pod kolenami. Majú radi aj dráždenie podpazušia. Všetko je len na vašej fantázii.


Vodnár
Najcitlivejšími miestami Vodnárov sú lýtko a členok, preto každá pozícia, ktorá umožní dráždenie týchto oblastí, prispeje k zvýšeniu sexuálnej túžby. Pokúste sa nenápadne končekmi prstov opakovane pohládzať Vodnárom lýtka
a členky, uvidíte, ako zareagujú! Dávajte pozor na to, aby vaše dotyky boli nežné, každé hrubé ublíženie vyvolá u Vodnára opačnú, neželateľnú reakciu.


Ryby
Nohy: Ryby kladne reagujú na jemné pohládzanie päty a priehlavku, ako aj na jemné šteklenie pierkom alebo na príjemné masírovanie. Začnite od členku a kruhovými pohybmi postupujte po celom chodidle až k prstom nohy. Ak im ich jemne triete alebo nežne hryziete, môžete tým Ryby priviesť až k hviezdnym výšinám. Nakoniec si dobre zapamätajte, že pri hociktorej ľúbostnej hre dosiahnete vyšší účinok, ak vaše ruky budú vlhké, alebo ešte lepšie, ak sa milovanie odohráva vo vode, či už na kúpalisku, v mori, vo vani, alebo len jednoducho pod spoločnou sprchou.

Autor: arch, 12.1.2011
Foto: hotgirls.com